Το αβοκάντο το χρησιμοποιώ αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικά το έχω συνδυάσει με αλμυρές ή και ξινές γεύσεις. Αυτή την φορά έκανα κάτι διαφορετικό όμως και το πήγα σε γλυκά μονοπάτια για να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία και να μην βαριόμαστε.
Το σκεπτικό της συνταγής είναι απλό και είναι το εξής: Αφού το αβοκάντο μοιάζει στην υφή με το βούτυρο, γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε αντί για βούτυρο σε μια φέτα με μέλι; Δεν βρήκα τον λόγο να μην το κάνω και έτσι το έκανα.
Δεν είναι κάτι δύσκολο, όλοι λίγο πολύ έχουμε αλείψει μια φέτα ψωμιού με κάποια επικάλυψη, αυτή την φορά χρησιμοποιούμε το αβοκάντο, το οποίο εφόσον είναι ώριμο είναι αρκετά μαλακό και απλώνεται αρκετά εύκολα επάνω στο ψωμί.
Στην συνέχεια προσθέτω από πάνω και το μέλι, το οποίο το απλώνω και αυτό σε όλη την επιφάνεια, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο.
Το αποτέλεσμα είναι αρκετά νόστιμο, οπότε για εμένα είναι και αυτό πλέον στα υποψήφια σνακ της ημέρας ή για να πάρουμε ενέργεια στο πρωινό μας.
Υ.Γ. Δοκίμασα να βάλω και λίγη κανέλα από πάνω και μου άρεσε και σε αυτή την παραλλαγή :-)
{ Ημερομηνία: 10-07-2020 (11:06:54) }